Viktor & Rolf Spicebomb Extreme edp 50ml

Suositushinta: €87,75

Hinta: €85,50

Nyt vain: €75,24

Määrä:
Tuoksu muistiinpanoja

Vanilla Vanilla Tobacco Tobacco Pepper Pepper Caraway Caraway Lavender Lavender

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme edp 50ml

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50ml on tuoksu, joka räjäyttää aistit. Tämä ainutlaatuinen tuoksu yhdistää mausteiden ja aromaattisten yrttien voiman, luoden intensiivisen ja miehekkään tuoksun. Spicebomb Extreme on suunniteltu kestämään pitkään, joten voit nauttia sen lumoavasta tuoksusta koko päivän. Tämä on täydellinen valinta miehelle, joka haluaa erottua joukosta ja tuntea olonsa itsevarmaksi ja tyylikkääksi

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50 ml on täydellinen tuoksu modernille, tyylikkäälle ja itsevarmalle miehelle. Tämä ainutlaatuinen tuoksu erottuu massasta sen voimakkaan, maskuliinisen ja samalla raikkaan arominsa ansiosta.

Edut ja edistykselliset ominaisuudet

  • Vahva ja pitkäkestoinen tuoksu
  • Sopii käytettäväksi päivällä tai illalla
  • Raikas, mutta samalla maskuliininen aromi
  • Erittäin suosittu miesten keskuudessa
  • Korkea laatu ja hienostunut design

Tämän Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum -tuoksun ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluu sen käyttömukavuus kaikkina vuodenaikoina sekä sen monipuolisuus. Voit käyttää tätä tuoksua työpaikalla tai romanttisissa tilanteissa, sillä sen raikkaus ei ole liian voimakasta vaan sopii täydellisesti jokaiseen tilanteeseen. Tuotteen suunnittelussa on otettu huomioon myös sen pitkäkestoisuus, mikä tekee siitä erittäin kestävän valinnan arvokkaassa tilaisuudessa.

Kohderyhmät

Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50 ml sopii erityisesti modernille, itsevarmalle ja trendikkäälle miehelle. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat olla muodikkaita ja erottua joukosta. Tämän lisäksi se sopii hyvin nuoremmille sukupolville sekä hieman vanhemmille miehille, jotka arvostavat laatua sekä tyylikkyyttä.

Kuinka käyttää Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50 ml?

Tämän tuotteen käyttö on helppoa ja vaivatonta. Voit suihkuttaa sitä suoraan ihollesi tai vaatteillesi ennen lähtösi kotootasi. Muutama suihkaus riittää koko päivään, silllä sen voimakas koostumus kestää pitkään.

Erilaiset käyttötarkoitukset:

  • Pukeudu virallisiin tapahtumiin: Jos sinulla on virallisia tapahtumia aamulla tai illalla,kannattaa käyttää Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50 ml:a varmistaaksesi raikkauden koko päivän ajaksi.
  • Pukeudu tavalliseen päivään: Jos haluat tuntea olosi pirteeksi sekä energiseksi koko päivän ajan , Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum 50 ml sopii juuri sinulle.
  • Pukeudu romanttiseen iltaan: Kutsuessasi puolisoasi ulos romanttiselle illalliselle,tämän Viktor & Rolf Spicebomb Extreme eau de parfum -tuoksun avulla voit luoda upean tunnelman koko iltaan.

Awards and Accolades (Palkinnot)

Viktoria & Rolfin Spicebomb-tuotesarja on saanut useita palkintoja markkinoiden johtavilta asiantuntijoilta ympärilllä maailmaa. Lukuisat palkinnot ovat tunnustaneet Viktor&Rolf-brändin pyrkimyksen luoda ikimuistoisia tuotteita asiakkailleen.Tämän lisaksi heidän korkealaatuiset tuotteensa ovat saaneet paljon kiitosta kuluttajilta maailmanlaajuisesti.Victoria&Rolf-brändi on jo pitkään ollut tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista sisältöjen osalta.Tämä aktivoiva hajuvesituote ei tee poikkeusta perinteisiíhin brändiarvoihìn,sillà se tarjoaa korkealaatuista laatua kohtuulliseeen hintaan!

Arvostelut (2)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet