Afnan 9pm edp 100ml

Hinta: €33,30

Määrä:
  • Valmistaja: Afnan
  • Varastossa: 10+
Afnan 9pm edp 100ml

Tervetuloa Afnan 9pm eau de parfum 100ml:n maailmaan, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tuoksuelämyksen. Tämä parfyymi on täydellinen valinta sinulle, joka haluat erottua joukosta. Sen huumaava tuoksu luo ympärillesi mysteerisen ja vetovoimaisen ilmapiirin. Afnan 9pm eau de parfum 100ml on täynnä ylellisiä ainesosia, jotka tuovat esiin yksilöllisen persoonallisuutesi ja korostavat ainutlaatuista tyyliäsi. Koe tämän parfyymituotteen ainutlaatuinen kauneus ja anna sen vangita sinut sen lumoaviin tuoksuihin

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml - ylellinen tuoksu naisille ja miehille

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml on ylellinen tuoksu, joka on suunniteltu sekä naisille että miehille. Tämä upea tuoksu julkaistiin vuonna 2018 ja sen on luonut taitava parfyymitaiteilija.

Tuoksun ominaisuudet

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml:n huippunuotit ovat raikas sitruuna, bergamotti ja mandariini. Sydäntuoksussa on tunnettava jasmiini, ruusu ja laventeli. Pohjatuoksussa on mystinen muskottipähkinä, santelipuu ja patsuli.

Tämä ainutlaatuinen tuoksu on ihanteellinen käytettäväksi illalla tai yöllä. Se sopii erityisen hyvin talvella käytettäväksi, sillä sen raskas ja lämmin tuoksu antaa sinulle tunteen kotoisasta tunnelmasta.

Miksi Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml on niin suosittu?

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml on erittäin suosittu monista syistä. Tämän tuoksun ainutlaatuinen koostumus tekee siitä maailmanluokan tuotteen. Lisäksi sen kestoaika iholle on uskomattoman pitkä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan pitkiin iltoihin tai juhliin.

Tämän parfyymituotteen ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat sen voimakas mutta elegantti aromi. Sen viehättävä tuoksu herättää huomiota kaikkialla missä liikutkin.

Kuka voi käyttää Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml -tuoksua?

Afnan 9pm Eau de Parfum 100ml sopii henkilöille, jotka ovat varmoja itsestään ja haluavat ilmaista persoonallisuuttaan hienovaraisesti mutta vaikuttavasti. Tätä tuoksua voidaan käyttää niin arkipukeutumiseen kuin juhlavaatteiden kanssa yhteensopivana lisänäkin.

Kuinka Afnan 9pm Eau de Parfum -tuoksua käytetään?

  1. Avaa pullo varovasti poistamalla korkki hellästi.
  2. Ravista pulloa kevyesti saadaksesi tasaisen sekoituksen öljyistä ja alkoholista.
  3. Suihkuta muutama sumutus ranteisiin tai kaulalle noin kahden senttimetrin etäisyydeltä iholle.
  4. Hiero kevyesti ihoon levittääksesi tuoksua tasaisesti iholla.

Tilanteet, joissa Afnan 9pm Eau de Parfum sopii käytettäväksi:

  • Illalliset ystävien kanssa
  • Juhlapyhät perheen kanssa
  • Bileet ystävien kanssa
  • Erityiset tilaisuudet

Osta Afnan 9pm Eau de Parfum -tuoksu itsellesi tai lahjaksi rakkaallesi tänään!

Arvostelut (40)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita