Peruutusoikeus

Annamme sinulle 14 päivän peruutusoikeuden käyttämättömille tavaroille, joissa on rikkomaton sinetöinti. Palauttaaksesi tuotteen, sinun on ilmoitettava meille, että haluat palauttaa sen 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, tai palauttaa se 14 päivän kuluessa mukana toimitetulla palautuslomakkeella.

Jos et noudata yllä olevaa asetusta, meillä on oikeus periä 100 kruunun toimituskulut. Sinulle ilmoitetaan helpoimmin sähköpostitse.
Lähetä tuote takaisin postitse tai DHL: llä osoitteeseen:

Vou You AB
Åbäcksgatan 6
431 67 Mölndal

Lähetä mukana toimituslomake / palautuslomake, jotta tiedämme, että palautus on sinulta ja mistä se on kyse.
Hyvitämme sinulle sitten niin pian kuin mahdollista. Useimmiten saat rahat takaisin yhden viikon sisällä.

Palaatko p.g.a. olet valittanut ostoksesi, maksat palautuksen itse.

Olet vastuussa palautuksesta, joka saavuttaa meille. Postilähetykset eivät ole vakuutettuja ja menetät menetyksen, jos posti katoaa postin pahimmassa tapauksessa. Suositellut kirjeet ja postipaketit ovat vakuutettuja.

Tarjoamme tietysti palautuksen, jos kyseessä on tuotteessa ilmeinen virhe tai jos olemme lähettäneet väärän tuotteen. Näissä tapauksissa lähetämme yleensä palautuslähetysetiketin.

Jos väität ja palautat tuotteen, jonka on todettu olevan viallinen, kun se on vastaanotettu, koko tuote ja sen pakkaus on palautettava.

Kuinka pakata palautus

On tärkeää, että pakkaat palautettavat tuotteet ainakin yhtä hyvin kuin me olimme pakataneet tavarat sinulle. Ei ole väliä onko kyse palautuksesta peruuttamisoikeuden perusteella tai viallista tuotetta koskevasta valituksesta.

Tämä tarkoittaa, että tuote tulisi mieluiten pakata laatikkoon, joka kestää iskun ja suojaa tuotetta ulkoisilta vaurioilta. Ihannetapauksessa tuotteen ympärillä tulisi olla myös täyteainetta, jotta se ei liukene pahvipakkaukseen.

Pehmustetuissa kirjekuorissa lähetetyt tavarat kärsivät usein vakavista pahvivaurioista, elleivät niitä ole suojattu ylimääräisiltä osin, emmekä yleensä suosittele niitä.

Jos olet saanut meiltä palautuslähetysetiketin: Teippi tuhoaa pakkaustarrassa olevan painotuotteen, joten on tärkeää, ettei teippaa edes läpinäkyvällä teipillä.