4711 White Peach Coriander Cologne 170ml

Hinta: €29,61

  • Valmistaja: 4711
  • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
4711 White Peach Coriander Cologne 170ml

4711 White Peach Coriander Cologne 170ml on tuoksu, joka herättää aisteja ja luo miellyttävän tunnelman ympärillesi. Tämä ainutlaatuinen tuoksu sisältää valkoisen persikan ja korianterin aromeja, jotka luovat raikkaan ja hedelmäisen tuoksun. Sen kevyt koostumus tekee siitä ihanteellisen päivittäiseen käyttöön, jättäen ihosi tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta koko päivän. 4711 White Peach Coriander Cologne 170ml on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä ripauksen luksusta ja hienostuneisuutta päivittäiseen elämäänsä

4711 White Peach Coriander Cologne 170ml on raikas ja kevyt tuoksu, joka sopii sekä miehille että naisille. Tämä suosittu tuote sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erottuvan muista vastaavista tuotteista.

Edut ja hyödyt

Tämän tuotteen käyttö tarjoaa monia etuja. Ensinnäkin, sen raikkaus ja keveys ovat ihanteellisia päivittäiseen käyttöön. Se ei ole liian voimakas tai raskas, mutta silti tarpeeksi selkeästi havaittava antamaan raikkaan tunteen läpi päivän.

Toiseksi, tämän tuoksun ainutlaatuinen yhdistelmä valkoista persikkaa ja korianteria tekee siitä erityisen miellyttävän hajun. Nämä ainesosat yhdessä muiden luonnollisten öljyjen kanssa varmistavat sen, että tämä tuoksu ei ole vain raikas vaan myös kestävä koko päivän.

Kohderyhmät

Kuka tahansa voi nauttia tämän tuotteen käytöstä, mutta se on erityisen hyvä valinta henkilöille, jotka haluavat hillityn ja luonnollisesti raikkaan hajun. Tämä sopii erinomaisesti esimerkiksi toimistotyöhön tai vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Kuinka käyttää

  1. Suihkuta tuoksua iholle tai hiuksiin noin 15 cm:n etäisyydeltä.
  2. Välttää silmiin joutumista.
  3. Toista tarpeen mukaan pitkin päivää.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Raikas ja kevyt koostumus
  • Ainutlaatuinen yhdistelmä valkoista persikkaa ja korianteria
  • Pitkään kestävä haju
  • Sopii sekä miehille että naisille
  • Ideaalinen päivittäiseen käyttöön

Tämän lisäksi 4711 White Peach Coriander Cologne 170ml on saanut useita palkintoja tunnustukseksi sen ainutlaatuisesta koostumuksesta ja korkeasta laadusta. Tuote on myös saanut sertifikaatin luonnonmukaisesta raaka-aineiden käytöstään.

Tämän hienovaraisen ja miellyttävän tuoksun ansiosta voit tuntea olosi virkistyneeksi ja itsevarmaksi missä tahansa tilanteessa. Olipa kyseessään työpaikan kokous tai illallistreffit ystävien kanssa - tämän tuotteen avulla voit olla varma, että sinulla on aina puolellasi huomaamaton mutta tehokas lisälisenssi ilmeesi piristämiseen.

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet