4711 Original edc 90ml

Hinta: €22,41

Nyt vain: €19,98

Määrä:
  • Valmistaja: 4711
  • Varastossa: 2
4711 Original edc 90ml

4711 Original eau de cologne 90ml on ainutlaatuinen tuoksu, joka herättää aistisi ja kutsuu sinut nauttimaan elämän pienistä iloista. Tämä klassinen tuoksu on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka yhdistyvät luomaan raikkaan ja kevyen tuoksun, joka kestää pitkään ihollasi. 4711 Original eau de cologne 90ml on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta ja tuntea olonsa raikkaaksi ja itsevarmaksi koko päivän

4711 Original Eau de Cologne 90 ml on raikas ja herkullisen tuoksuinen hajuvesi niin miehille kuin naisillekin. Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää erilaisia sitrushedelmiä, kuten sitruunaa, appelsiinia ja limeä sekä rosmariinia ja laventelia.

Miksi valita juuri 4711 Original Eau de Cologne 90 ml?

  • Tämä hajuvesi on klassikko jo yli 225 vuoden ajalta, joten sen suosio ei ole sattumaa
  • Ainutlaatuinen koostumus tuo mieleen kesän raikkaimmat tuoksut
  • Sopii täydellisesti käytettäväksi päivittäin tai erityistilanteissa
  • Pakkauskoko 90 ml on sopivan kokoinen matkalle mukaan otettavaksi
  • Hyvä valinta myös herkkäihoisille, sillä se sisältää vain luonnollisia ainesosia

4711 Original Eau de Cologne 90 ml on suunniteltu käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa tilanteissa. Se sopii täydellisesti käytettäväksi päivittäin työssä tai vapaa-aikana. Se myös lisää itsevarmuutta erityistilanteissa kuten ensitreffeillä tai tärkeissä tapaamisissa.

Kuinka käyttää?

Hajuvesi on helppo käyttää: suihkauta muutama pumppaus pullosta pyykille tai iholle. Voit myös suihkauttaa hiuksiin tai huoneeseen.

Parhaat käyttövinkit:

  • Kanna pulloa mukanasi ja suihkuta tarpeen vaatiessa lisätuoksua päivän mittaan
  • Jos haluat voimakkaamman tuoksun illalla, levitä hajuvettä ranteisiin ja kaulaan useampia kerroksia tai kerrosten alle esimerkiksi vaseliinia tai kosteusvoidetta
  • Suihkuta kevyesti vaatteiden päälle pitääksesi vaatteet raikkaana koko päivän ajan

4711 Original Eau de Cologne 90 ml on saanut paljon tunnustusta maailmalla. Hajuvesi on voittanut useita palkintoja sen ainutlaatuisesta koostumuksesta ja laadukkaasta lopputuloksesta. Hajuvesi on myös saanut Use of Natural Resources -sertifikaatin, mikä takaa sen luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden.

Ihanne asiakaskunta tälle tuotteelle ovat henkilöt jotka arvostavat laadukasta ja klassista hajuvettä. Tämän lisäksi se sopii hyvin ihmisille, jotka kaipaavat raikasta tuoksua kesähelteilllä sekä niille henkilöille, jotka haluavat viettelevemmän tunnelman erikoistilaisuuksissa.

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.