4711 Original edc 800ml

Hinta: €46,71

Määrä:
  • Valmistaja: 4711
  • Varastossa: 1
Tuoksu muistiinpanoja

Lemon Lemon Bergamot Bergamot Orange Orange Basil Basil Oakmoss Oakmoss Jasmine Jasmine Vetiver Vetiver Cedar Cedar Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyclamen Cyclamen Sandalwood Sandalwood Musk Musk Melon Melon Peach Peach

4711 Original edc 800ml

4711 Original eau de cologne 800ml on raikas ja virkistävä tuoksu, joka on valmistettu perinteisellä reseptillä. Tämä ainutlaatuinen tuote sisältää vain luonnollisia raaka-aineita, jotka yhdessä luovat miellyttävän ja kestävän tuoksun. Sen käyttö antaa sinulle itsevarmuutta ja raikkaan tunteen koko päivän ajaksi. Kokeile 4711 Original eau de colognea ja tunne sen virkistävä vaikutus!

4711 Original Eau de Cologne - Raikas ja klassinen tuoksu

4711 Original Eau de Cologne 800ml on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista tuoksuista. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat tehneet siitä koko perheen suosikin vuosien ajan. Tämä raikas, sitruksinen tuoksu sopii niin miehille kuin naisillekin ja se on ihanteellinen valinta kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Miksi valita 4711 Original Eau de Cologne?

  • Raikas ja virkistävä: 4711 Original Eau de Cologne tarjoaa raikkautta ja virkistystä jokapäiväiseen elämään.
  • Pitkäkestoinen tuoksu: Tämän tuoksun ainutlaatuinen koostumus tarkoittaa, että se kestää pitkään ilman, että se menettää voimansa.
  • Ihanteellinen kaikkiin tilanteisiin: Olipa kyseessä työpaikan kokous tai illallinen ystävien kanssa, 4711 Original Eau de Cologne sopii loistavasti kaikkiin tilanteisiin.
  • Laadukkaat ainesosat: Tämän tuoksun korkealaatuiset ainesosat varmistavat sen laadun ja kestävyyden.
  • Klassinen tuoksu: 4711 Original Eau de Cologne on klassinen tuoksu, joka ei koskaan mene pois muodista.

Kuinka käyttää 4711 Original Eau de Colognea?

Käytön aloittaminen on helppoa - vain muutama suihkaus ranteeseen tai kaulalle antaa sinulle raikkaan ja miellyttävän tunteen koko päivän ajaksi. Voit myös käyttää sitä vaatteissa tai hiuksissa. Kokeile eri tapoja käyttää sitä löytääksesi itsellesi sopivan tavan nauttia tästä ihanasta tuoksusta.

Ideaalitilanteet

Tämä raikas ja virkistävä tuoksu sopii mihin tahansa tilanteeseen. Jos tarvitset nopean piristyksen kesken työpäivän tai haluat yllättää puolisosi romanttisella illallisella - tämä tuoksu on sinulle ihana valinta!

Milloin käyttää?

Tätä ihanaa tuoksua voit käyttää milloin vain! Se sopii mainiosti arkeen ja juhlaan sekä erilaisiin tapahtumiin. Voit halutessasi käyttää sitä myös urheillessa tai kesällä ulkoillessa - se tuo sinulle raikkautta hikoilusta huolimatta!

Kuka voi käyttää 4711 Original Eau de Colognea?

Tämän ihanan tuoksun voi ottaa käyttöön kuka tahansa - miehet ja naiset samankaltaisesti. Se on ihastuttava valinta nuorille aikuisille sekä vanhemmalle väestöllekin. Jos pidät klassisesta, laadukkaasta ja pitkään kestävästä tuoksusta, niin tämän merkin valinta on oikea sinulle!

Palkintoja voittanut

4711 Original Eau de Cologne on saanut lukuisia palkintoja ansaitusti korkealuokiteltujen ominaisuuksiensa vuoksi. Erityisesti sen raikas koostumus ja kestokyky ovat saaneet paljon kiitosta asiantuntijoilta ympärillään maailmaa.

Ominaisuudet

  • Raikas ja virkistys;
  • Pitkään kestoon turvattava koostumus;
  • Ideaalinen kaikki tilannetta varten;
  • Korkealaatuiset aineosat;
  • Klassisuus.

Joten kun haluat jotain uutta elämään - kokeile 4711 Original Eau De Cologne! Sen ainutlaatuinen koostumus auttaa sinua tuntemaan olosi raikkaaksi, itsevarmaksi sekä energiseksi päivittäisen toiminnan lomassa.

Arvostelut (2)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet