Initio Oud for Happiness edp 90ml

Hinta: €257,31

 • Valmistaja: Initio
 • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
Tuoksu muistiinpanoja

Bergamot Bergamot Ginger Ginger Agarwood (Oud) Agarwood (Oud) Vanilla Vanilla Musk Musk Licorice Licorice Cedar Cedar

Initio Oud for Happiness edp 90ml

Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml on ainutlaatuinen tuoksu, joka tulee varmasti hurmaamaan sinut. Tämä hienostunut tuoksu on valmistettu korkealaatuisista ainesosista, jotka yhdessä luovat ainutlaatuisen ja kiehtovan aromin. Tuoksussa yhdistyvät oudin syvät sävyt, suitsukkeen lämpö ja kukkien herkkyys. Se luo unohtumattoman vaikutelman ja tuo elämääsi iloa ja onnea. Kokeile Initio Oud for Happinessia ja anna sen viehättää sinut maailman kauneimmilla tuoksuilla!

Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml on ainutlaatuinen tuoksu, joka sopii sekä naisille että miehille. Tämä tuoksu on todellakin tehty levittämään iloa ja onnea ympärilleen. Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml on erittäin suosittu monien ihmisten keskuudessa sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta.

Mitä tekee Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml:stä niin erikoisen?

Tämän tuoksun salaisuus piilee sen ainutlaatuisessa sekoituksessa. Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml sisältää oudia, joka on peräisin Etelä-Aasiasta ja jonka uskotaan olevan yksi maailman kalleimmista ainesosista. Lisäksi tuoksu sisältää myös muita huolella valittuja ainesosia, jotka ovat täydellinen yhdistelmä luodakseen tunteen ilosta ja onnesta. Kaikki nämä ainesosat yhdessä tekevät tästä tuoksusta todella erityisen ja miellyttävän käyttää.

Kuka voi käyttää Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml:a?

Tämä tuoksu sopii kaikille, jotka haluavat tuntea itsensä iloisiksi ja onnellisiksi. Se sopii niin nuorille kuin vanhoillekin, miehille ja naisille. Tuoksua voidaan käyttää päivittäin tai erityistilanteissa.

Mitä hyötyjä Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml:llä on?

 • Ylellinen koostumus
 • Ainutlaatuinen sekoitus oudia ja muita valittuja ainesosia
 • Luo tunnetta ilosta ja onnesta
 • Sopii kaikille sukupuolille ja iälle
 • Viehättää muita ihmisiä ympärillään

Kuinka Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml:a käytetään?

Tätä tuoksua tulisi käyttää pieni määrä ranteeseen, niskan taakse tai vaatteiden kaulukseen. Muutama suihkaus riittää pitkään kestävään vaikutukseen.

Kokeile näissä tilanteissa:

 • Pitkän työpäivän jälkeen rentoutuessasi kotona
 • Erikoistilaisuuksissa, kuten häissä tai syntymäpivilllä
 • Treffien tai illallisten yhteydesssöön
 • Uuden päivän aloittaessasi piristykseksi
 • Juhlan kunniaksi esimerkiksi uuden vuoden juhlallisuuksissa tai muissa merkkitapahtumissa

Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml:n ominaisuudet ovat tehneet siitä suositun monien kuluttajien keskuudessa. Tuotteen laadukas koostumus sekä siihen lisätyt huolella valitut ainesosat antavat sinulle tunteen ilosta ja onnesta joka päivä. Jos arvostaa korkealaatuista hajuvettä, kannattaa kokeilla Initio Oud for Happiness eau de parfum 90ml.

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita