Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Suositushinta: €35,01

Hinta: €29,25

Määrä:
Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml on tehokas puhdistusgeeli, joka poistaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan iholta. Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää AHA- ja PHA-happoja, jotka kuorivat hellävaraisesti ja kirkastavat ihoa. Geeli jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi ilman kiristävää tunnetta. Koe puhtaan ihon tunne Exuviancella!

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212 ml on tehokas ja hellävarainen puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä geeli poistaa epäpuhtaudet ja meikin iholta samalla kun se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Miksi Exuviance Purifying Cleansing Gel on niin suosittu?

Tämän tuotteen suosio perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen, joka sisältää monia hyödyllisiä ainesosia. Geelin sisältämä salisyylihappo auttaa vähentämään aknea ja muita epäpuhtauksia, kun taas glukonolaktoni auttaa tasoittamaan ihon sävyä. Samalla geeli kosteuttaa ihoa eikä kuivata sitä kuten monet muut puhdistustuotteet.

Kuka hyötyy Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotteesta?

Tämä puhdistusgeeli sopii erityisesti henkilöille, joilla on epätasainen tai rasvainen iho sekä henkilöille, jotka kärsivät aknesta tai muista ihottumista. Se on myös hyvä valinta henkilöille, jotka haluavat hellän mutta tehokkaan puhdistustuotteen ilman kovia kemikaaleja.

Onko Exuviance Purifying Cleansing Gel turvallinen raskaana oleville tai imettäville naisille?

Tämän tuotteen turvallisuutta raskauden aikana ei ole tutkittu riittävästi, joten suosittelemme keskustelemaan ensin lääkärin kanssa ennen käyttöä. Geelin sisältämät ainesosat ovat kuitenkin yleisesti turvallisia käyttää, mutta varmuuden vuoksi kannattaa aina konsultoida asiantuntijaa.

Kuinka Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta käytetään?

  1. Kastele kasvosi vedellä
  2. Purista pieni määrä puhdistusgeeliä kämmenellesi
  3. Hiero geeli kasvoihin pyörivin liikkein noin minuutin ajan
  4. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä
  5. Toista tarvittaessa tai käytön yhteydessä erityisen likaiselle iholle

Milloin Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotetta kannattaa käyttää?

Tätä tuotetta voi käyttää päivittäiseen kasvojen pesuun tai silloin kun iho tuntuu erityisen likaiselta tai rasvaiselta. Se on myös hyvä vaihtoehto meikinpoistoon ennen nukkumaanmenoa.

Exuviance Purifying Cleansing Gel -tuotteen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Poistaa epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti
  • Vähentää aknea ja muita ihottumia salisyylihapolla
  • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa glukonolaktonilla
  • Ei kuivata ihoa kuten monet muut puhdistusaineet tekevät

Exuviance Purifying Cleansing Gel on voittanut useita kauneuspalkintoja johtuen sen tehokkuudesta ja hellivaraisesta koostumuksesta. Tuote on myös saanut useita sertifikaatteja sen turvallisuudesta sekä laadusta.

Jos haluat pitää ihosi puhtaana ja terveen näköisen, niin Exuviance Purifying Cleansing Gel on täydellinen tuote sinulle!

Arvostelut (67)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet