Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Wash 125ml

Suositushinta: €35,91

Hinta: €35,01

 • Valmistaja: Exuviance
 • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Wash 125ml

Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Wash on tehokas ikääntymisen merkkejä vähentävä kasvopesu, joka sisältää ainutlaatuisia bioaktiivisia ainesosia. Tämä 125 ml:n putkilo poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut, jättäen ihon pehmeäksi ja heleäksi. Säännöllisessä käytössä se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja häivyttämään juonteita, antaen iholle nuorekkaan hehkun. Koe täydellinen puhdistusrituaali Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Washilla

Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml on tehokas kasvojen puhdistusaine, jonka avulla voit saavuttaa raikkaamman ja nuorekkaamman ihon. Tämä tuote on suunniteltu erityisesti ikääntymisen merkkejä vastaan ja se sisältää useita aktiivisia ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihosi luonnollisen hehkun.

Miten Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml toimii?

Tämä kasvopesu sisältää aminohappoja ja antioksidantteja, jotka ovat tehokkaita poistamaan kuolleet ihosolut sekä lian ja epäpuhtaudet. Lisäksi tämän kasvopesun glykolihappo auttaa tasoittamaan ihon sävyä sekä vähentämään hienoja viivoja ja ryppyjä.

Mitä tekee Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml:lle erityistä?

 • Sopii kaikille ihotyypeille
 • Auttaa palauttamaan ihon nuorekkuuden
 • Poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet
 • Vähentää hienoja viivoja ja ryppyjä
 • Tasoittaa ihon sävyä

Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml on erityinen siksi, että se sopii kaikille ihotyypeille eikä ärsytä ihoa. Tämän tuotteen käyttö voi auttaa sinua saavuttamaan raikkaamman, nuorekkaamman ja terveemmän näköisen ihon.

Kenelle Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml sopii?

Tämä tuote on suunniteltu naisille ja miehille, jotka haluavat hoitaa ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Se sopii kaikille ihotyypeille eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Jos olet raskaana tai imetät, on kuitenkin aina hyvä keskustella lääkärin kanssa ennen uusien kosmetiikkatuotteiden käyttöönottoa.

Kuinka Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml:a käytetään?

 1. Kastele kasvosi lämpimällä vedellä.
 2. Lisää pieni määrä tuotetta sormenpäihisi.
 3. Puhdista hellävaraisesti hieromalla pyörivin liikkein kasvojesi alueelle noin minuutin ajan.
 4. Huuhtele huolellisesti vedelllä.

Tätä tuotetta voi käyttää kerran tai kahdesti päivittän puhdistaaksesi kasvojesi alueen perusteellisesti. Voit myös yhdistää sen muiden Exuviancen ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevien tuotteiden kanssa saadaksesi parhaat tulokset. Kaiken kaikkiaan Exuviance Believe Age Reverse Bioactive Wash 125 ml on tehokas puhdistustuote, joka auttaa sinua saavuttamaan terveemmän, raikkaamman ja nuorekkaammn näköisen ihon.

Arvostelut (4)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet