4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

Hinta: €24,21

  • Valmistaja: 4711
  • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml on raikas ja kiehtova tuoksu, joka tarjoaa virkistävän elämyksen. Tämä ainutlaatuinen tuoksu yhdistää sitruunan ja inkiväärin raikkaat aromit, jotka herättävät aistit henkiin. Se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottua joukosta ja nauttia piristävästä tuoksusta pitkään. Tämä eau de cologne on ihanteellinen käytettäväksi päivittäin tai erityistilaisuuksissa, sillä sen ainutlaatuinen sekoitus tarjoaa kestävän tuoksuelämyksen

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml

Tämä raikkaan sitruunainen ja inkiväärinen tuoksu sopii niin miehille kuin naisillekin. Eau de cologne antaa sinulle piristävän ja raikkaan tunteen koko päivän ajan. Sen ainutlaatuinen koostumus yhdistää sitruunan, inkiväärin sekä muita luonnollisia öljyjä, mikä tekee tästä tuoksusta erittäin miellyttävän.

Edut ja ominaisuudet

  • Antaa raikkaan ja piristävän tunteen koko päivän ajan
  • Sopii kaiken ikäisille ja sukupuolille
  • Ainutlaatuinen koostumus yhdistää luonnolliset öljyt
  • Tuoksu ei ole liian voimakas, mutta silti kestää pitkään
  • Pullo on kätevä kantaa mukana esimerkiksi laukussa tai matkalla

Tämä tuote on suosittu niiden keskuudessa, jotka haluavat raikkaan ja kevyen tuoksun arkeensa. Se sopii hyvin myös niille henkilöille, jotka eivät pidä liian voimakkaista hajuvesistä tai etsivät vaihtoehtoa perinteiselle parfyymille.

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml on saanut monia palkintoja ja tunnustuksia sen ainutlaatuisesta koostumuksesta. Tuotteen valmistaja käyttää vain korkealaatuisia ainesosia, mikä varmistaa sen laadun.

Kuinka käyttää?

  1. Aseta pullo noin 15-20 cm etäisyydelle iholle
  2. Suihkuta muutama suihkaus ranteisiin, kaulalle tai vaatteisiin
  3. Nauti raikkaasta tuoksusta pitkin päivää!

Tämän tuotteen avulla voit nauttia raikkaasta tuoksusta missä tahansa tilanteessa. Kokeile sitrus-inkivääri -tuoksua esimerkiksi töissä, treffeillä tai vapaa-ajalla.

Mitä tekee tästä tuotteesta niin erityisen?

Sen ainutlaatuinen koostumus yhdistää luonnolliset öljyt sitruunaan ja inkivääriin, mikä antaa sinulle virkistyneen olon pitkin päivää. Pullo on myös helppo ottaa mukaan minne tahansa menetkin!

Haluamme nähdään sinut nauttimassa tämän upean tuotteen tarjoamasta piristyksest!

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet