NeoStrata Sheer Hydration SPF40

Suositushinta: €44,91

Hinta: €35,55

 • Valmistaja: NeoStrata
 • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
Video
NeoStrata Sheer Hydration SPF40

NeoStrata Sheer Hydration SPF40 on ainutlaatuinen kosteuttava voide, joka suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä samalla kun se tarjoaa kevyen ja silkkisen tunteen. Sen ainutlaatuinen koostumus sisältää antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja auttavat vähentämään ikääntymisen merkkejä. Levitä tätä kosteuttavaa aurinkovoidetta päivittäin saadaksesi terveen ja hehkuvan ihon

NeoStrata Sheer Hydration SPF40 on kevyt aurinkovoide, joka sisältää kosteuttavia ainesosia ja suojaa ihoa haitallisilta UV-säteiltä. Tämä tuote on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat pitää ihonsa terveenä, kosteutettuna ja suojattuna auringon vahingollisilta vaikutuksilta.

Mitä hyötyjä NeoStrata Sheer Hydration SPF40 tarjoaa?

 • Suojaus: Tämän tuotteen tärkein etu on sen korkean suojakertoimen ansiosta tarjoama suojaus auringon haitallisilta UV-säteiltä. Se auttaa estämään ihon ennenaikaista vanhenemista ja pigmenttiläiskien muodostumista.
 • Kosteuttava vaikutus: Tuotteessa olevat kosteuttavat ainesosat kuten glyseriini ja hyaluronihappo auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon pitkän päivän aikana.
 • Keveys: Vaikka tuote sisältää korkean suojakertoimen, se on kevyt koostumukseltaan eikä jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi.
 • Monipuolisuus: Tuotetta voidaan käyttää kaikenlaisilla ihotyypeillä, mukaan lukien herkkä iho. Se sopii myös meikin alle käytettäväksi.
 • Ihon paraneminen: Tuotteen sisältämät antioksidantit auttavat parantamaan ihon kuntoa ja ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Miten NeoStrata Sheer Hydration SPF40 eroaa muista vastaavista tuotteista?

Tämän tuotteen ainutlaatuinen koostumus yhdistää korkean suojakertoimen sekä kosteuttavan vaikutuksen. Se ei myöskään sisällä öljyjä tai muita raskaita ainesosia, mikä tekee siitä erittäin kevyen käyttää. Lisäksi se sopii monelle eri ihotyypille ja sen käyttö on helppoa meikin alla tai ilman sitä.

Kuka hyötyy käyttämään NeoStrata Sheer Hydration SPF40 -voidetta?

Tämän tuotteen ainutlaatuinen koostumus sopii kaikenlaisille ihotyypeille, mutta se sopii erityisen hyvin niille, jotka altistuvat paljon auringolle päivittäin tai joilla on taipumusta pigmenttiläiskiin tai ikääntymisen merkkeihin. Se on myös turvallinen valinta raskaana oleville naisille ja imettäville äideille.

Kuinka NeoStrata Sheer Hydration SPF40 -voidetta käytetään?

 1. Puhdista kasvosi huolellisesti ennen voidetta levittämistä.
 2. Ravista pulloa hyvin ennen käyttöönottoa.
 3. Lisää pieni määrä voidetta sormien avulla kasvojen keskiosaan (otsa, nenänvarsi ja posket).
 4. Hieronta varovasti ulospin pyöriväll liikkeelllä kunnes voide imeytyy kokonaan ihoosi.

Miten NeoStrata Sheer Hydration SPF40 -voidetta voi käyttää muissa tilanteissa?

Tähän aurinkovoiteeseen voi luottaa monissa tilanteissa:

Kesälomalla matkoilla
 • Kesälomalla matkoilla ollessasi; nähtyjen nähtyyksien katselu sekas uimaretket voivat aiheuttaa ihosi palamisen riskin
  • Kuumina päivin:
 • Voit lisät tämän rasvakelvottoman voidoksen kasvoillesi milloin vain päivän aikanasuojautuessasi uv-sädetykselt: - Kun juokset viime hetken ostoksilla - Lounaat ulkona työkaveriesi kanssa - Koirasi kanssa lenkilllä keskipalkiapippurilla
Kuva by Kylli Kittus @ Unsplash.com
Kuva by Hanny Naibaho @ Unsplash.com
Pysyt suojassa lämpimin puihin keskittyneiden retkien yhteydesss!

Mitä palkintoja NeoStrata Sheer Hydration SPF40 on voittanut?

Tätälle aurinkovoiteelle ei ole viel voitu antaa mitään mainittuu palkintoja tai saattia asiaankuntuvia sertifikaatteja

Paketissasi saat:

 • 1 x NeoStrata SheerHydratioSPF40 (50ml)

Lopullinen arvio

Jokainen ansaitsisi pitää huolta omasta ihostaan parhaalla mahdollisella tavalla varsinkin silloin kun kyseesss ovat UV-sateet ympärillmme! Siksi suosittelemme innokkaasti kokeilemaan tätälle aurinkosuoja-voiteellemme jonka ominaisuuudet ovat vertailukelpoisia samoihin vastaaviin tuotteisiinn toimialalla joka antaa sinun pysytell pyllysssi turvassa UV-auurinkosadoilta. Sopiva kaikentyyppiseen ihotyyppiinnne asti! So choose the most reliable and effective product starting today!

Arvostelut (123)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet