4711 Original edc 60ml

Hinta: €19,71

Määrä:
  • Valmistaja: 4711
  • Varastossa: 1
Tuoksu muistiinpanoja

Lemon Lemon Bergamot Bergamot Orange Orange Basil Basil Oakmoss Oakmoss Jasmine Jasmine Vetiver Vetiver Cedar Cedar Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyclamen Cyclamen Sandalwood Sandalwood Musk Musk Melon Melon Peach Peach

4711 Original edc 60ml

4711 Original eau de cologne 60ml on yksi maailman tunnetuimmista tuoksuista. Sen raikas ja virkistävä tuoksu on ollut suosittu jo yli 200 vuoden ajan. Tämä ainutlaatuinen tuoksu sisältää vain parhaita luonnollisia ainesosia, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön. 4711 Original eau de cologne 60ml on kevyt ja raikas, mutta samalla myös pitkäkestoinen ja intensiivinen. Se sopii kaikille ihotyypeille ja antaa käyttäjälleen itsevarmuutta ja tyylikkyyttä koko päivän ajaksi

4711 Original eau de cologne

4711 Original eau de cologne 60ml on raikas ja miellyttävä tuoksu, joka sopii kaikenikäisille. Se on valmistettu Saksassa ja se on ollut markkinoilla jo yli 200 vuotta. Tämä klassinen tuoksu on edelleen suosittu ympäri maailman.

Mitä tekee 4711 Original eau de cologne 60ml:sta ainutlaatuisen?

Tämä tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten sitruunaa, appelsiinia, minttua ja laventelia. Se ei sisällä keinotekoisia kemikaaleja tai väriaineita, mikä tekee siitä ihanteellisen herkkäihoisille ihmisille.

  • Tuoksussa on raikas sitruunan tuoksu
  • Se sisältää vain luonnollisia ainesosia
  • Ihanteellinen herkkäihoisille henkilöille
  • Sopii kaikenikäisille ja sukupuolille
  • Klassinen tuoksu, joka on ollut markkinoilla yli 200 vuotta

Kuka hyötyy käyttämällä tätä tuotetta?

4711 Original eau de cologne 60ml sopii kaikenikäisille ja sukupuolille. Sen raikas tuoksu sopii erityisen hyvin kesään tai lämpimiin ilmoihin. Tuote sopii myös niille, jotka haluavat käyttää luonnollista parfyymia ilman keinotekoisia kemikaaleja.

Miten käytän tätä tuotetta?

Kastele muutama pisara pulssikohtiisi (esim. ranteisiin tai kaulaan) ja anna kuivua ennen vaatteiden pukemista päälle. Voit myös suihkuttaa hieman ilmaan ja kävellä sen läpi varmistaaksesi tasaisen hajusteen levittymisen ympärillesi.

Erilaiset käyttötilanteet:

Päivittäinen käyttö:

Lisää muutama pisara ranteisiin tai kaulaan ennen töihin lähtöä antamaan raikkautta päivään.

Urheilusuoritus:

Lisää muutama pisara ranteisiin ennen urheilusuoritusta antamaan raikkautta, jonka voi tuntea myös hien seassa.

Juhlat:

Suihkuta hieman ilmaan juhlissa tai tapahtumassa ennen kuin menet paikan päälle antamaan miellyttävän hajun itsellesi sekä ympärillesi.

Palkinnot ja sertifikaatit:

4711 Original eau de cologne 60ml on voittanut useita palkintoja sen laadukkaasta koostumuksesta sekä luonnonmukaisesta reseptistään. Tuotteella on myös sertifikaatti puhtaudesta sekä kestokyvystään.

Yhteenveto ominaisuuksista:

  1. Raikas sitruunan tuoksu
  2. Vain luonnollisia ainesosia sisältävä koostumus
  3. Ihanteellinen herkkaihoiselle henkilölle
  4. Sopii kaikenikäselle sekä sukupuolelle
  5. Klassinen tuoksu, joka on ollut markkinoilla yli 200 vuotta
Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet