4711 Original edc 200ml

Hinta: €25,11

Määrä:
  • Valmistaja: 4711
  • Varastossa: 2
Tuoksu muistiinpanoja

Lemon Lemon Bergamot Bergamot Orange Orange Basil Basil Oakmoss Oakmoss Jasmine Jasmine Vetiver Vetiver Cedar Cedar Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyclamen Cyclamen Sandalwood Sandalwood Musk Musk Melon Melon Peach Peach

4711 Original edc 200ml

4711 Original eau de cologne 200ml on klassikko, joka on säilyttänyt suosionsa vuosikymmenestä toiseen. Tämä raikas ja piristävä tuoksu sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän sitruksia, laventelia ja rosmariinia. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti iholle, jättäen jälkeensä miellyttävän tuoksun, joka virkistää ja elvyttää mieltä. 4711 Original eau de cologne 200ml on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tuntea olonsa raikkaaksi ja energiseksi koko päivän ajan

4711 Original Eau de Cologne on raikas ja elinvoimainen tuoksu, joka sopii niin naisille kuin miehillekin. Tämä 200 ml:n pullo sisältää ainutlaatuista sekoitusta sitruksisia tuoksuja, joita on käytetty jo lähes 300 vuotta.

Mitä tekee 4711 Original Eau de Colognesta erityisen?

4711 Original Eau de Cologne on voittanut monia palkintoja maailmanlaajuisesti, ja se on sertifioitu laadukkaaksi kosmetiikkatuotteeksi. Tämä tuoksu on suosittu sen raikkaan ja virkistävän vaikutuksen ansiosta. Se sisältää ainutlaatuisen sekoituksen sitruksisia eteerisiä öljyjä, joita käytetään edelleen alkuperäisessä reseptissä.

Kuka hyötyy käyttämällä 4711 Original Eau de Colognea?

Tämä tuote sopii kaikille, jotka haluavat raikkaan ja kevyen tuoksun. Se ei ole liian voimakas tai ärsyttävä, joten se sopii myös herkkäihoisille henkilöille.

Miten 4711 Original Eau de Cologne toimii?

Tätä tuoksua voidaan käyttää monilla eri tavoilla - esimerkiksi suihkuttamalla sitä kaulalle tai ranteisiin. Tuoksu soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön tai erityistilaisuuksiin.

Kuinka 4711 Original Eau de Colognea voidaan yhdistää muihin tuotteisiin?

  • Spray pullossa olevaa tuoksua hiusten pesun jälkeen
  • Kastella hiuslenkki kevyesti tämän tuoksun avulla
  • Lisätään se kasvovesiin tai kosteusvoiteisiin

Mitä ovat 5 tärkeintä ominaisuutta 4711 Original Eau de Colognessa?

  • Raikas ja kevyt sitrustuoksu
  • Sopii kaikille sukupuolille
  • Erittäin pitkäkestoinen vaikutus
  • Sertifioitu laadukkaaksi kosmetiikkatuotteeksi
  • Monipuolinen käyttötapa - koko vartalolle tai vain tietyille alueille
Tämän alkuperäisen reseptin mukaan valmistettu raikas ja hedelmällinen itsetehty Eau De Cologne sisältää mm. bergamotti-, appelsiini-, sitruuna- ja neroliöljyjå. Voit käyttää tätå miesten & naisten unisex-tuoksua päivittåin virkistymiseesi puhdistaessa ihoa tai aina kun tarvitset pikantti pikku boostia mielialalle. Sopii hyvin lahjaksi. Suosittelemme säilyttämään pullon viileåsså paikassa.

Jos haluat löytää yksinkertaisemman tavan rentoutua kiireisen päivän keskellå, sinun kannattaa antaa itsellesi mahdollisuus nauttia tästå virkiståvästá, herättåvästá & rentouttavasta palvelusta.

Kaikki me tiedámme mitån tarkoitamme; väsyneet jalat töiden jälkeen, stressitasojemme kohoaminen hetki hetkeltà jne., mutta mikähän olisikaan parempi tapa lieventää stressitasojasi kuin hemmotella itseás upealla uutteella.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden saada omaksesi tämån laadukkaan kosmetiikkatuotteen nopeasti ja helposti! Osta nyt oma pullosi 4711 Original Eau De Colognea!

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet