4711 Pink Pepper Grapefruit edc 170ml

Hinta: €33,21

  • Valmistaja: 4711
  • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
4711 Pink Pepper Grapefruit edc 170ml

4711 Pink Pepper Grapefruit eau de cologne 170ml on raikas ja ylellinen tuoksu, joka jättää ihosi tuntumaan virkistyneeksi ja elinvoimaiseksi. Sen ainutlaatuinen koostumus yhdistää rohkeat vaaleanpunaisen pippurin ja raikkaan greipin tuoksunuotit, jotka luovat täydellisen tasapainon makeuden ja happamuuden välille. Tämä eau de cologne antaa sinulle itsevarmuutta ja piristystä koko päivän ajaksi

4711 Pink Pepper Grapefruit Eau de Cologne - Virkistävä ja raikas tuoksu

4711 Pink Pepper Grapefruit eau de cologne 170 ml on virkistävä ja raikas tuoksu, joka herättää henkiin kaikki aistimme. Se sopii niille, jotka haluavat tuntea olonsa pirteäksi ja virkeäksi koko päivän.

Edut ja ominaisuudet

Tämä eau de cologne sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän pinkkiä pippuria ja greippiä. Tuoksu on raikas ja kevyt, mutta samalla voimakas ja pitkäkestoinen. Se auttaa sinua tuntemaan olosi virkeämmäksi, energisemmäksi ja valmiimmaksi tarttumaan päivän haasteisiin.

  • Pinkki pippuri antaa tuoksulle mausteisen vivahteen
  • Greippi tekee tuoksusta raikkaan
  • Tämä eau de cologne on pitkäkestoinen
  • Sopii käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina
  • Sopii sekä naisille että miehille

Kohderyhmät

Tämän eau de colognen pirteys sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat aloittaa päivän raikkaana. Se sopii ihmisille, jotka arvostavat laadukasta tuoksua ja haluavat tuntea olonsa itsevarmaksi koko päivän ajan. Tämän vuoksi se sopii erityisen hyvin nuorille aikuisille sekä menestyville työntekijöille.

Kuinka käyttää?

Kun käytät 4711 Pink Pepper Grapefruit eau de cologne 170 ml:ää, suihkuta sitä puhtaalle iholle tai vaatteisiin noin 15 cm etäisyydeltä. Anna tuoksun kuivua hetken ennen kuin pukeudut tai lähdet liikenteeseen. Voit myös ripotella hiukan tuoksuvettä kaulalle tai ranteisiin saadaksesi lisää vaikutusta.

Eri tilanteissa käytettyinä:

  • Pukeutumispakkauksessa: Suihkuta eau de colognea suoraan vaatteillesi ennen kuin puet ne päällesi.
  • Iltapuvussa: Kastele hieman hienoja silkkilankojasi (vaaleita värejä) eau de colognella saadaksesi upean juhlavan efektin illallisilla tai tapaamisissa.
  • Juhlatilaisuuksissa: Suihkuta hieman tuoksua käsivarsiisi antamaan lisää itsevarmuutta ennen esimerkiksi työhaastatteluja tai ensitreffejasi.

Palkintoja / sertifikaatteja:

4711 Pink Pepper Grapefruit eau de cologne 170 ml:lllä ei ole vielå saatu minkäänlaisia palkintoja tai sertifikaatteja!

Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet