4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg edc 50ml

Hinta: €26,91

  • Valmistaja: 4711
  • Saatavuus: Loppuunmyyty: Varastossa 4-8 viikossa
4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg edc 50ml

4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg eau de cologne 50ml on raikas ja piristävä tuoksu, joka yhdistää limen ja muskottipähkinän ainutlaatuisella tavalla. Tämä tuoksu on täydellinen valinta niille, jotka haluavat herättää aistinsa ja tuntea itsensä virkeäksi päivän aikana. Sen kevyt ja raikas koostumus sopii käytettäväksi niin miehille kuin naisillekin. Kokeile tätä tuoksua ja anna sen energisoivan vaikutuksen viedä sinut mennessään!

Tuotekuvaus

4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg eau de cologne 50 ml on raikas ja mausteinen unisex-tuoksu, joka sopii niin naisille kuin miehillekin. Tämä tuoksu on valmistettu perinteisin menetelmin Saksassa vuonna 1792 perustetun 4711-merkin toimesta. 4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg eau de cologne 50 ml:llä luot itsellesi rentouttavan ja virkistävän tunnelman.

Hyödyt ja edut

Tämä tuoksu tarjoaa monia hyötyjä ja etuja sen käyttäjille. Ensinnäkin, se antaa raikkauden tunteen koko päivän ajan. Sitruunan ja limen yhdistelmä tuo iloisuutta ja energiaa päivään. Toiseksi, neilikka antaa lämpöä ja mukavuutta pitkän päivän jälkeen. Kolmanneksi, tämä tuoksu on suunniteltu kestämään pitkään iholla, mikä tarkoittaa sitä, että voit huoletta unohtaa uudelleensuihkuttamisen.

Uniikit ominaisuudet

  • Tämän tuoksun koostumus on ainutlaatuinen: se yhdistää sitruunan ja limen raikkauden sekä neilikan mausteisuuden.
  • Tämän tuoksun valmistusmenetelmät ovat perinteisiä, mikä takaa sen laadukkuuden ja kestokyvyn.
  • 4711-merkillä on pitkät perinteet kvaliteettituotteiden valmistajana.

Suosio

4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg eau de cologne 50 ml on suosittu valinta monien ihmisten keskuudessa sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta. Se sopii erinomaisesti kuumiin kesäpäiviin tai piristykseksi pitkien talvi-iltojen aikana. Tämän lisäksi se on ihanteellinen lahjaidea ystäville tai perheenjäsenten juhlapyhiná.

Kohderyhmät

Tämän tuoksun käyttötarkoitus ei ole sidottuna sukupuoleen vaan sopii kaiken ikäsille miehille ja naisille, jotka arvostavat laadukkaita parfyymejärjestelmiään.

Palkinnot ja sertifikaatit

Valitettavasti tällä hetkellá 4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg eau de cologne 50 ml ei ole saanut palkintoja tai sertifikaatteja markkinajohtajiltaan johtuen siitä syystã että markkinapaikalla on niin paljon kilpailevia merkkejá

Kuinka käytät?

  1. Suihkuta pullosta muutama suihkaus ranteisiisi tai kaulallesi ennen lähtösi liikkeelle taatakseen raikkaan olon koko päivän ajaksi
  2. Lisää muutama suihkaus huoneilmaan virkistääksesi huonetilan ilmapiiri
  3. Laita pullo käsilaukkusi sisälle pienen puristettavan pullon ansiosta voit ottaa sen mukaasi työmatkoilla tai lomamatkoilla helposti

Erikoisominaisuudet eri tilanteissa

  • Juhlat: Tämán tuoksun ainutlaatuinen koostumus varmistaa juhlava tunnelmanari säteilevät sinusta positiivista energiaa.
  • Toimisto: Pitkien työpáivien jälkeen tämán tuoksun neilikasta löytyvä lämpö tuntuu mukavalta rentouttavassa ilmapiirissá.
  • Kevät: Kevään pirteys korostuu tämán tuoksun raikkaiden sitruunan sekå limejen sävyjen kanssa..
  • Kesá: Hellekesån aurinkoisina päiviná tämán tuoksun raikkautta voidaan pitää viilentavana vielá illallakin..

Prominentit piirteet:

  • Raikas Sitruuna - Limenvihernotes with Spice of Neilikka
  • Pitkään kestovaikutus iholle levitettyná
  • Ainutlaatuinen koostumus Sitruunan , Limenvihren and Neilikkan yhteispelillà
  • Sopii molemmille sukupuolille (UNISEX)
  • Pieni matkapullo mahdollistaa helpon kuljetuksen minne tahansa mitã vain
Arvostelut (0)
Kirjoita arvostelu

Nimi:

Alennuskoodi (jos aktivoida):

Arvostelu:HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio:

Star icon. For ratings.
Samanlaisia ​​tuotteita
Muut asiakkaat ovat myös ostaneet